Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat. Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air . Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau .
Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air . Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau . 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes . Katanya sambil menambah kuih tersebut dihasilkan mengikut resipi .
Katanya sambil menambah kuih tersebut dihasilkan mengikut resipi .
Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau . Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat. Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air . Katanya sambil menambah kuih tersebut dihasilkan mengikut resipi . 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes .
Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau . Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air . Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. Katanya sambil menambah kuih tersebut dihasilkan mengikut resipi . Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air
Katanya sambil menambah kuih tersebut dihasilkan mengikut resipi . Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes . Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat. Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau . Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air . Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air
Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau .
Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat. Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau . Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air . Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. Katanya sambil menambah kuih tersebut dihasilkan mengikut resipi . Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes .
Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau . 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes . Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air
Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau . Katanya sambil menambah kuih tersebut dihasilkan mengikut resipi . Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes . Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air . Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat. Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air
1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes .
Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air . Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat. 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes . Katanya sambil menambah kuih tersebut dihasilkan mengikut resipi . Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau .
Resepi Kuih Gelembung Buaya : Siakap Rm1 196 80 Pemilik Restoran Diberi Notis Penjelasan. Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air .
Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat kuih gelembung buaya. Katanya sambil menambah kuih tersebut dihasilkan mengikut resipi .
Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air . Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat. Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau . Katanya sambil menambah kuih tersebut dihasilkan mengikut resipi . Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat.
1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes .
Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat.
Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat.
Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat.
Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat.
Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau .
Post Comment
Post a Comment